e-Optimator Referencer

bo-expert.dk

Søgemaskineoptimering og opbygning af vores hjemmeside har helt enkelt været uvurderlig i markedsføring af vores virksomhed på nettet.

Det har betydet at Bo-expert nu ligger nr. 1 eller nr. 2 på alle de keywords og søgesætninger vi i fælleskab med e-Optimator fandt frem til var vigtige.

Bo-expert har haft en omsætningsfremgang på 60% i 2008 ene og alene på grund af hjemmesidens placering på nettet.

Samarbejdet med e-Optimator har i den grad oversteget vores forventninger. Forløbet har været og er stadig professionelt og behageligt og gør at vi til stadighed bibeholder vores position som en førende aktør på nettet indenfor vores forretningsområde.

Alle virksomheder der ønsker at markedsføre produkter eller ydelser på nettet er nødt til at overveje søgemaskineoptimering på deres hjemmeside. Det er vores erfaring at det er den billigste og mest målrettede måde at blive eksponeret overfor potentielle kunder.

Christen Kold, Indehaver, Bo-expert ApS

Bo-expert er et eksempel på en totalløsning. Siden er opbygget fra grunden og firmaet blev på kort tid markedsleder inden for sin niche.

Her er gjort brug af alle standard services som: Internetmarkedsføring, Søgemaskineoptimering, Linkbuilding og Google Adwords PPC kamapagner.


CPH Locations

I 2006 indledte vi et samarbejde med e-Optimator om markedsføring af vores hjemmeside både nationalt og internationalt. Det har været medvirkende til, at CPH Locations i dag er Danmarks største udbyder indenfor locations til film, musikvideoer og reklamer.

Vi tilbyder et super professionelt produkt derfor skal vi selvfølgelig også have en super professionel samarbejdspartner når det gælder markedsføring af vores hjemmeside på nettet.

Samarbejdet med e-Optimator har indtil videre resulteret i topplaceringer på keywords som "Location", "Location Scout" og mange andre både nationalt og internationalt.

I dag genererer vores hjemmeside 87% af vores business og det er udelukkende takket være en meget professionelt opsat hjemmeside og en organisk søgemaskineoptimering som bare virker.

Vi har brugt e-Optimator siden 2006 og det vil vi forsat gøre i 2015.

Simon Gleie, Direktør, CPH Locations

CPH Locations er et eksempel på effektive SEO tekster.

CPH Locations er en dansk location scout og har med få men effektive virkemidler opnået topplaceringer inden for sin niche.


Tandlægerne Enghave Plads 6

Vi kontaktede e-Optimator i 2007 vedr. søgemaskineoptimering af vores hjemmeside. Vi fik anbefalet SEO-firmaet af bekendte, men jeg var en smule skeptisk, for markedet er ikke nemt at gennemskue.

Min skepsis blev hurtigt ændret til glæde eftersom vi i løbet af et par måneder lå på side 1 i Google på adskillige af vores vigtigste søgeord og sætninger. Der begyndte at komme tidsbestillinger gennem vores hjemmeside, det var fantastisk.

Samarbejdet har betydet en kolossal forskel for vores klinik. Vi arbejder stadig tæt sammen med e-Optimator primært for at bibeholde vores placeringer hos Google.

Vi har oplevet en øget tilgang af nye kunder primært gennem vores hjemmeside på 30 – 40% takket være søgemaskineoptimeringen.

For tiden er vores største problem at finde en ny tandlæge så vi kan nedbringe ventetiden for vores kunder og give dem den service de fortjener.

Zohair Azzouzi, Tandlæge og indehaver af Tandlægerne Enghave plads 6

Tandlægerne på Enghave Plads 6 er et eksempel på en udbygning og optimering af et allerede eksisterende website (SEO + Linkbuilding).

Denne opgave blev løftet ved brug af SEO og Link Building.


Alléenberg

På Alléenberg havde vi to problemer vi gerne ville have løst.

1) Flere selskabsbookinger.
2) Konstant underbemanding grundet manglende jobansøgninger.

Vi vidste ikke helt hvordan vi skulle løse problemerne. Vores hjemmeside var sådan set fin nok, men vi fik ikke nogen henvendelser på hverken selskaber eller jobannoncering. Vi kom i kontakt med e-Optimator som ret hurtigt kunne fortælle os at vi ikke fik henvendelser fordi vores hjemmeside var usynlig ude på nettet.

Vi har fået udført organisk optimering på vores hjemmeside og en ombygning af hjemmesiden så den er blevet mere brugervenlig. Det har betydet at vi ligger nr. 1 på side 1 på både Google, Yahoo og MSN.

Nok så vigtigt har vi på Alléenberg flere jobansøgninger end vi kan bruge. I november og december er vi fuldt booked med selskaber. Selskabsbookningen er steget med 70% i 2008.

Vi kan varmt anbefale e-Optimator som en professionel og seriøs samarbejdspartner.

Jens Ancher Jerichau, Daglig leder, Alléenberg.

Alléenberg.dk er et eksempel på at alle brancher kan have gavn af søgemaskineoptimering (SEO + Usability).

Alléenberg gør desuden brug af Adwords som ekstra supplement når sæsonen er til det.


Vintage Floors Slots- og Herregårdsparket

Eikon+Partners Strategic consulting

Fitnews Fitness Portal

CPSMS sms Gateway

Itavis Storage Solutions

Islandi-House Kids Wear

Isola Rockmusiclub

AntiSkrid mod glatte gulve

Ooh Aah Records Second hand vinyl

Kælderkompagniet Professionel renovering af kælderrum

…og mange flere…

 • Kunderne siger:

  "Alle virksomheder der ønsker at markedsføre produkter eller ydelser på nettet er nødt til at overveje søgemaskineoptimering på deres hjemmeside. Det er vores erfaring at det er den billigste og mest målrettede måde at blive eksponeret overfor potentielle kunder."

  Christen Kold, Indehaver, Bo-expert ApS


  "Vi har brugt e-Optimator siden 2006 og det vil vi forsat gøre i 2015"

  Simon Gleie, Direktør, CPH Locations.


  "Min skepsis blev hurtigt ændret til glæde eftersom vi i løbet af et par måneder lå på side 1 i Google på adskillige af vores vigtigste søgeord og sætninger. Der begyndte at komme tidsbestillinger gennem vores hjemmeside, det var (og er) fantastisk."

  Zohair Azzouzi, Tandlæge og indehaver af Tandlægerne Enghave Plads 6


  "Vi kan varmt anbefale e-Optimator som en professionel og seriøs samarbejdspartner."

  Jens Ancher Jerichau, Daglig leder, Alléenberg


– SEO søgemaskineoptimering, internet markedsføring, linkbuilding og ppc services i Danmark –